یکشنبه ۱۵ بهمن ۹۶ | ۱۱:۱۰ ۲۱ بازديد
مردم دنيا با همه تفاوت هاي شان در مجموع سليقه هاي نسبتا يكساني دارند و اين را مي شود از اپليكيشن هاي موبايلي پرطرفدار فهميد. براي مثال اين طور نيست كه در كل دنيا اپليكيشن هاي وضع آب و هوا اول باشند ولي در كشور ما هيچ استقبالي از اين برنامه ها صورت نگيرد كه برعكس، الان هر كسي كه يك گوشي هوشمند دارد، حداقل يك اپليكيشن پيش بيني وضعيت آب و هوا هم دارد كه تازه روي صفحه اول هم هست و كنار ساعت هميشه مورد توجه است.
I Weather
پرطرفدارترين برنامه پيش بيني وضعيت آب و هوا و البته احتمالا بهترين آن كه روي گوشي بسياري از مردم دنيا نصب است و قابليت هاي زيادي دارد اما مهم ترين ويژگي اش در سادگي طراحي، نشان دادن وضع فعلي هوا، پيش بيني آن تا 12 هفته ديگر، رادار و بعضي چيزهاي بامزه ديگ راست و تازه كاربران مي توانند خودشان هم تغييراتي در آن ايجاد كنند و علاوه بر موارد عادي هشدارهاي هواي بد را هم دريافت كنند و توسط راداري كه در برنامه وجود دارد، از نزديك شدن توفان ها و گردبادها مطلع شوند.
همان طور كه گفته شد، سادگي طراحي اين اپليكيشن مهم ترين ويژگي آن است كه به كاربرانش اطلاعات بي خودي نمي دهد و همه چيز را فقط درباره آب و هوا به او مي گويد. نسخه رايگان اين برنامه تمام اين قابليت ها را دارد و تنها مزيت نسخه پولي آن كه 1.99 دلار قيمت دارد، اين است كه بدون تبليغات است و پنجره و تب اضافي كنارش وجود ندارد.
باز هم گوگل و گوگلي ها كه در جايگاه پرطرفدارهاي دنيا قرار دارند. دومين اپليكيشن پر استفاده اندرويد در سال 2016 گوگل درايو بوده كه يك حافظه مجازي ابري به اندازه 15 گيگابايت را مفت مسلم به كاربرانش مي دهد و اين طوري كاربر مي تواند كلي فايل را با ديگران به اشتراك بگذارد و تازه اگر كمش بود، حجم اضافي را هم بخرد.
بعد از گوگل درايو، گوگل مپ و برنامه Waze قرار دارند و اين دومي يعني Waze ظاهرا حسابي دل كاربرانش را برده بس كه امكانات عجيب و غريب دارد. خود موتور جستجوي گوگل هم كه ديگر جاي صحبت ندارد و الان تقريبا هر كس بخواهد به دنبال جوبا چيزي باشد، آن را از گوگل مي پرسد.
Google Play Music ديگر اپ پرطرفدار گوگلي است كه خوراك موزيك بازهاست و البته نسخه پولي اش با شارژ ماهانه 9.99 دلار كلي امكانات دارد و به كاربرانش اجازه مي دهد به يك آلبوم 35 ميليون قطعه اي از آهنگ هاي دنيا دسترسي داشته باشند كه اين تعداد در نسخه رايگان فقط 50 هزارتاست كه همين هم خيلي زياد است. گوش دادن به راديوي اينترنتي از ديگر ويژگي هاي اين اپليكيشن است.
يك برنامه مديريت پسوورد كه اين روزها هر كسي چندين و چندتايش را دارد و همين تعداد بالا باعث مي شود در برخي موارد آدم يادش برود كه فلان اكانت چه پسوردي داشت يا فلان پسورد براي كدام اكانت بود و يك وقت هايي اين مسئله حسابي مشكل ساز شود.
حالا اين برنامه كه قابليت نصب روي موبايل را هم پيدا كرده و مي تواند بين نسخه هاي دستكتاپ و موبايلي هماهنگ شود، به كاربرانش اين امكان را مي دهد كه بدون نگراني از فراموش كردن پسوردهاي شان در سايت ها بچرخند و هر وقت مشكل داشتند از LastPass كمك بگيرند كه همه اين رمز عبورها را در خودش ثبت و ضبط كرده است.
علاوه بر اين قابليت، نرم افزار مي تواند يك عالم رمز عبور با ضريب امنيتي بالا و غيرقابل هك شدن توليد كند كه اختصاصي كاربر است و امكان ندارد مشابهي داشته باشد و همه اينها نشان مي دهد كه مردم دنيا چقدر به امنيت حساب هاي شان دقت دارند كه اين اپليكيشن اين قدر پرطرفدار شده است.
خيلي وقت ها كه افراد در حال گشت زني در اينترنت هستند به موضوعات و مطالبي بر مي خورند كه براي شان جذاب است اما همان موقع حالش را ندارند بخوانند و بعدا هم ممكن است يادشان برود كه آن مورد را كجا پيدا كرده بودند. در چنين مواقعي اپليكيشن Pocket چاره كار است و وظيفه اش اين است كه موضوعات مورد علاقه شما را در جايي انبار كند تا هر وقت حال را داشتيد برويد سر وقت شان و آنها را بررسي كنيد. كار كردن با اين برنامه بسيار ساده است و به خصوص موقع چك كردن صفحات اجتماعي كه مطالب در آنها زياد و پشت سر هم هستند خيلي به كار مي آيد. اين اپليكيشن مثل بيشتر اپ هاي پرطرفدار، رايگان است.
عده اي هستند كه خيلي حوصله خواندن متن را ندارند و ترجيح مي دهند همه چيز را به صورت صوتي يا همان پادكست گوش كنند و در جريان اخبار قرار بگيرند. اين افراد كه تعدادشان هم كم نيست شايد وقت نكنند همه اين پادكست ها را همان موقع گوش كنند و براي دانلود آنها بهترين راه استفاده از اپ Pocket Casts است كه نه تنها پادكست هاي تمام صوتي بلكه نسخه هاي ويدئويي را هم پشتيباني و دانلود مي كند و از نظر كاربري هم بسيار ساده طراحي شده و گزينه اول دوستداران پادكست براي دانلود است. البته اين اپليكيشن رايگان نيست و قيمتش 3.99 دلار است.
پيدا كردن فايل ها توي گوشي و تبلت هايي كه پر شده از برنامه ها و فايل و فولدرهاي مختلف، كار چندان ساده اي نيست اما Solid Explorer آن را مثل آب خوردن انجام مي دهد و تازه اين امكان را دارد كه در حافظه ابري هم دنبال گمشده شما بگردد و پيدايش كند.
باز هم طراحي ساده حرف اول را مي زند و اصلا همين سادگي است كه آن را جزء پرطرفدارهاي سال 2016 قرار داده است. اين اپليكيشن رايگان نيست و نسخه كاملش 2.99 دلار قيمت دارد، البته يك نسخه آزمايشي 14 روزه هم موجود است كه هر كسي استفاده كرده پشيمان نشده و رفته نسخه اصلي را خريده است.
كساني كه خيلي سرشان شلوغ است معمولا يادشان مي رود كه چه كاري را بايد انجام مي دادند و با كي قرار داشتند. حالا كه بسياري دچار اين مشكل هستند، پس بايد دنبال اپليكيشني باشند كه نظمي به اوضاع شان بدهد و wunderlist پرطرفدارترين آنهاست. نسخه معمولي اين اپليكيشن فقط حالت يادآوري دارد و حتي مي شود ساعت بيرون گذاشتن آشغال ها را هم به آن داد تا بعدا يادآوري كند اما نسخه پولي قابليت هاي ديگري دارد كه به درد امور پيچيده تر و كارهاي پرترافيك مي خورد و مي توان كلي برنامه را واردش كرد و مطمئن بود هيچ كدام فراموش نخواهد شد. قيمت نسخه كامل، 4.99 دلار براي هر ماه است.
بعد از اين همه برنامه رسمي و عصاقورت داده نوبت مي رسد به آخرين اپليكيشن پر طرفدار كه كاملا جنبه سرگرمي دارد و پر است از تصاوير پس زمينه، آلارم هاي مختلف و يك عالم گزينه ديگر كه جزء جدايي ناپذير هر گوشي هوشمندي هستند و يك جورهايي به آن هويت مي دهند.
Zedge اين قابليت را دارد كه به مناسبت هاي مختلف مثل تعطيلات و اعياد، آيتم هاي جديد و گوناگون به شما پيشنهاد بدهد و نگذارد كه حوصله كاربرانش سر برود و زنگ موبايل شان تكراري باشد.