پسته در آجيل ايراني

طراحي سايت، سئو، طراحي فروشگاه اينترنتي

پسته در آجيل ايراني

۴۶ بازديد

پسته يكي از اعضاي مهم و ثابت آجيل ايراني است كه ميزان پتاسيم آن با اين جثه كوچك برابر با پتاسيم پرتقال است و به علت داشتن مواد مغذي از اهميت بسياري برخوردار است. استان كرمان و شهرستان رفسنجان، مراكز اصلي توليد پسته در ايران بشمار مي آيند. پسته،عضو ثابت آجيل با وجود جثه كوچك خود سرشار از منابع مفيد و مغذي براي سلامتي انسان است ؛ در ادامه اين بخش از سلامت نمناك خواص مفيد و دارويي اين ميوه به همراه مضرات آن را بررسي خواهيم كرد.خواص پسته

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.